Sed Lex suspenda greva generala

Apropo.ro / 11.11.2008, 16:13
Sed Lex suspenda greva generala
Alianta Sed Lex a decis sa suspende greva generala anuntata pentru joi, a declarat presedintele organizatiei, Vasile Marica.

Alianta Sed Lex a decis sa suspende greva generala anuntata pentru joi, a declarat presedintele organizatiei sindicale, Vasile Marica. El a adaugat ca protestul a fost amanat pana in luna ianuarie, dupa alegerile parlamentare, deoarece unele partide nu si-au asumat acordul privind legea unica de salarizare si majorarile salariale pentru bugetarii cu venituri mici.

"In acest caz bugetul nu va fi aprobat, el va fi adoptat de noul Parlament si de noul Guvern astfel incat nu se stie daca cresterea salariala data de actualul Guvern va fi acceptata de urmatorul. Am decis sa amanam protestele pentru inceputul anului viitor", a declarat Marica.

Premierul Tariceanu i-a chemat azi, la ora 15.00, la Palatul Victoria, liderii sindicali si pe cei politici pentru semnarea protocolului care cuprinde principiile pe baza carora urmeaza sa fie redactata o lege unitara a salarizarii bugetarilor.

Citeste mai mult despre suspendarea grevei generale a Sed Lex, la Mediafax

.

COMEDIA ELECTORALA ESTE DOAR LA APROPO.RO! CLICK AICI

COMEDIA ELECTORALA