Seda BaĂŸcan aduce „Sunetul Iubirii” la București

De: Dragos Tanase / 23.03.2015, 14:00
Seda BaĂŸcan aduce
Mai sunt doar două săptămâni până la mult așteptatul concert „terapeutic" al artiștilor Seda BaĂŸcan și Robert Haig Coxon. În dată de 4 aprilie, cei care doresc să intre pe frecvența relaxării, a iubirii și a vindecării o pot face prin intermediul unui concert inedit la Palatul Național al Copiilor, începând cu ora 19:00.

Cei doi artiști, renumiți pentru muzica lor specială, au pregătit un repertoriu terapeutic, destinat iubitorilor spiritualității și a muzicii New Age (stil abordat cu succes de artiști precum -Yanni, Chris Spheeris, Kitaro, s.m.a).  

Formula acestui concert se va concretia într-un eveniment special și unic. Având un program foarte încărcat și solicitări pe toate continentele, cei doi artiști nu vor mai concerta prea curând împreună pe aceeași scenă în Europa.

Cu prilejul acestui concert, Seda BaĂŸcan vine pentru a treia oară în România. În septembrie 2013 a cântat în deschidera conferinței pe care autorul american Gregg Braden a susținut-o la București, revenind anul trecut în noiembrie, în cadrul turneului World Peace Tour.

Artista folosește terapia cu sunete având convingerea că muzica este o cale nemijlocită de vindecare. Pregătirii sale muzicale foarte serioase și diverse i se adăugă o consistență inițiere în medicină complementară compusă din Reconnection, ATIH, Reiki și Yoga.

Pianistul și compozitorul Robert Haig Coxon este considerat maestrul Vindecării Sacre care prin muzică să atinge inima. The Silent Path, albumul care i-a adus recunoașterea talentului, este folosit în tratamentul ADD-ului chiar și în România.

Mulți oameni de știință și terapeuți folosesc muzica sa în diverse tratamente, iar Lee Caroll, autorul cărților Kryon și Copiii indigo – zece ani mai târziu i-a cerut să însoțească echipa sa în turnee pentru a schimba inimile și viețile oamenilor prin muzică sa divină.

BILETE

Biletele pentru concertul Sunetul Iubirii sunt disponibile la prețuri diferite, în funcție de categorie și mai pot fi încă achiziționate de pe www.bilet.ro, www.biletoo.ro, www.ticketnet.ro, de la casa de bilete a Palatului Național al Copiilor, Librăria Eminescu, precum și de la punctele de vânzare ale agenției TUI Travel Center sau de la sediul editurii For You.