Seda Bağcan, artista a cărei voce „a fost ruptă din rai”, concertează în România

Apropo.ro / 25.09.2014, 07:47
Seda Bağcan, artista a cărei voce
Seda Bağcan, artista turcoaică despre a cărei voce se spune că "a fost ruptă din rai", a inclus România în turneul său "World Peace Tour", care promovează cel mai recent album al său, "I am that I am", şi va concerta pe 15 noiembrie, de la ora 19.00, la Auditorium Pallady Hall din Bucureşti.
În turneul artistei au fost incluse şi Macedonia, Bulgaria, Belgia, Japonia, India şi Statele Unite ale Americii. Vocea ei vindecă, curăţă, transformă, iar muzica ei este folosită terapeutic, chiar şi în sălile de naşteri din anumite spitale din Turcia şi Germania, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX. Este muzica îngerilor, spun cei care i-au cercetat tehnica, dar şi cei care au avut privilegiul să o asculte în spectacole – evenimente organizate până în prezent în întreaga lume, se arată în acelaşi comunicat.
 
Turneul va debuta pe 20 septembrie, la Sky Fest, în Africa de Sud, la un festival care se desfăşoară anual pe o platformă amenajată pe versanţii sălbatici ai munţilor, la 60 de kilometri de oraşul Joburg. După ce îşi va întâlni publicul din Johannesbourg şi Cape Town, Seda Bağcan revine în Europa, pentru o serie de concerte atât în vestul, cât şi în estul continentului.
 
Foto: Facebook
 
La spectacolul pe care îl va susţine în România, cântăreaţa va fi acompaniată la pian de artistul turc Õmer Ōnder. Alături de acesta, la nai va cânta artistul turc Bilgin Canaz. Sunetul va fi asigurat de tehnicieni turci care şi-au testat măiestria atât în spectacole şi festivaluri internaţionale, cât şi în ritualuri tradiţionale, cu misterioşii dervişi.
 
Biletele pentru concertul de la Bucureşti se găsesc în reţeaua www.bilet.ro.
 
Seda Bağcan a cântat pentru prima dată în România în septembrie 2013, în deschiderea conferinţei pe care autorul american Gregg Braden a susţinut-o la Bucureşti.