Seduce barbatul doar cu vocea

Apropo.ro / 23.04.2008, 20:00
Seduce barbatul doar cu vocea
Cercetatorii din cadrul Universitatii Aberdeen, Scotia, au realizat un studiu despre nevoile unei femei pentru a seduce un barbat.

Cercetatorii din cadrul Universitatii Aberdeen, Scotia, au realizat un studiu despre nevoile unei femei pentru a seduce un barbat. Cercetarile au inclus studiul a 30 de barbati, care au fost rugati sa asculte intregistrari cu vocile unor femei (toate trecute de varsta de 25 de ani). In inregistrare femeile trebuiau sa spuna "Imi place de tine".

Testul a fost facut pentru a vedea cat de mult sunt atrasi barbatii de vocea unei femei, fara a vedea vreo poza. A reiesit ca, tonul inalt atrage mult mai mult.

Se explica astfel ca, de fapt, un ton inalt este asociat cu tineretea si fertilitatea femeii. De retinut este faptul ca, in momentul in care au ascultat o alta inregistrare in care femeile spuneau "Nu-mi placi deloc", barbatii nu erau atrasi cu nimic de voce, indiferent de tonalitatea folosita.

In esenta, pentru a seduce un barbat, nu este indeajuns sa fii frumoasa, vocea trebuie sa fie placuta lui si sa contina un mesaj clar. Celelalte trucuri de seductie precum zambetul, intersectarea privirilor, expresia placuta sunt deja cunoscute. In alta ordine de idei, cand vine vorba de seductie, trebuie sa ai incredere in tine, sa arati bine, eleganta si sexy, dar si putin mister. Inainte de toate vezi daca te intereseaza barbatul cu adevarat.

P.S. Acum daca stii mai multe despre ce ton le place sa folosesti, mare grija la urmatoarea cearta…poate o previi.