„Seful sefilor” vine in cinematografe

Apropo.ro / 10.01.2008, 12:35
"Seful sefilor" al regizorului laureat la Cannes, Lars Von Trier va rula, in premiera, vineri, la Hollywood Multiplex si Cinema Studio.

Filmul "Seful sefilor" al regizorului danez laureat la Cannes, Lars Von Trier, va rula, in premiera, vineri, la Hollywood Multiplex si Cinema Studio, transmite distribuitorul Independenta Film.

"Seful sefilor"/ "The Boss of it All" ii are in distributie pe Jens Albinus, Peter Gantzler si Fridrik Thor Fridriksson. Filmul prezinta povestea patronului unei firme de IT. Personajul principal doreste sa-si vanda afacerea, insa atunci cand a facut firma a inventat un patron, caruia i-a atribuit toate deciziile neplacute. Cumparatorii doresc sa discute personal cu marele sef, motiv pentru care eroul filmului angajeaza un actor ratat, care sa se prefaca a fi patronul firmei de IT.

Lars Von Trier a castigat cu productia "Breaking the Waves"/ "Abisul sufletului", premiul juriului la Cannes si premiul Academiei Europene de Film pentru "cel mai bun film european", in 1996. In 2000, drama muzicala "Dancer in the Dark"/ "Dansand cu noaptea", avand-o ca actrita principala pe cantareata islandeza Björk, a obtinut Palme d’Or la Cannes.