Segarceanu: Avem cea mai buna sansa

De: Mirel Mircea / 08.02.2008, 09:56
Segarceanu: Avem cea mai buna sansa
Segarceanu spune ca jucatorii romani au cea mai buna sansa de a se califica in sferturile de finala ale Grupei Mondiale

Florin Segarceanu a declarat ca in aceasta a treia intalnire cu Franta din ultimii cinci ani jucatorii romani au cea mai buna sansa de a se califica in sferturile de finala ale Grupei Mondiale.

"In acest meci avem echipa cea mai buna, chiar daca am folosit mai tot timpul aceiasi jucatori. Hanescu acum un an revenea dupa o accidentare, era primul meci important dupa o lunga perioada. Anul acesta, Victor a revenit in prima suta, are alta forma fizica, alta incredere in el. La fel si tinerii (n.r. – Florin Mergea si Horia Tecau), au muncit mult in ultima perioada, au si increderea necesara pentru ca au reusit sa invinga anul trecut in Franta. Iar de Andrei Pavel sunt convins, ca intotdeauna, ca vrea sa dea absolut totul. Eu consider ca dintre cele trei meciuri, de data aceasta avem cea mai buna sansa", a declarat capitanul nejucator al echipei de Cupa Davis a Romaniei.

Primul meci de simplu al intalnirii Romania – Franta, intre Victor Hanescu si Richard Gasquet, va incepe astazi, de la ora 13.00, fiind urmat de partida Andrei Pavel – Jo-Wilfried Tsonga. Meciul de dublu, Florin Mergea / Horia Tecau este programat sambata, de la ora 14.00, in timp ce duminica se vor disputa partidele Andrei Pavel – Richard Gasquet si Victor Hanescu – Jo-Wilfried Tsonga, de la ora 13.00.