Selena Gomez a făcut TRANSPLANT de rinichi. Suferă de o boală autoimună. Imagini cu cicatricile

De: Cristiana Trifu / 15.09.2017, 11:12
Selena Gomez a făcut TRANSPLANT de rinichi. Suferă de o boală autoimună. Imagini cu cicatricile
Selena Gomez a dezvăluit că a făcut în timpul verii un transplant de rinichi pentru a o ajuta în lupta împotriva Lupusului, boala autoimună de care suferă.

Cântăreaţa de 25 de ani a mărturisit, de asemenea, că donatorul a fost cea mai bună prietenă a ei, Francia Raisa, pe care ea a numit-o „sora” într-o postare interesantă de la Instagram, lăudând-o pentru „darul şi jertfa supremă”.

Selena Gomez, scandal cu poze obscene! Imaginile “vinovate” au ajuns pe net

„Sunt incredibil de binecuvântată. Te iubesc atât de mult „, a scris ea. Alături de mesaj, ea a postat o imagine cu ea împreună cu Raisa, aşezată una lângă alta în paturile spitalului, în timp ce îşi strângeau mâinile.

De asemenea, Selena a postat alte două fotografii, inclusiv cu una din cicatricele ei chirurgicale.
am aflat că trebuie să fac un transplant de rinichi din cauza unor complicaţii produse de lupus, din această cauză m-am aflat într-o perioadă de recuperare. A fost ceea ce trebuia să fac pentru a-mi îmbunătăţi starea generală de sănătate”

Lupusul este o boală autoimună, puţin cunoscută, iar pentru diagnosticarea acestei afecţiuni sunt necesari, în medie, 4 ani şi consultarea a 3 medici diferiţi. În 90% din cazuri, lupusul atacă femeile tinere, active, cu vârsta între 15 şi 44 ani  şi poate apărea oricând, fiind o boală ale cărei cauze rămân necunoscute. În Romania, peste 9.000 de persoane suferă de lupus, scrie mediafax.ro.