Selena Gomez canta rap pentru a promova Europe Music Awards 2011 (Video)

Apropo.ro / 18.10.2011, 15:11
Selena Gomez canta rap pentru a promova Europe Music Awards 2011 (Video)
Selena Gomez apare intr-un clip in care canta rap pentru a transmite fanilor cat de mandra este in calitate de viitoare gazda a evenimentului Europe Music Awards 2011.

Actrita si cantareata Selena Gomez a fost aleasa sa prezinte editia de anul aceasta a Premiilor MTV Europe Awards (EMA), care se va desfasura la Odyssey Arena din Belfast, pe 6 noiembrie, si care va putea fi urmarita live in Romania, la MTV.

Iubita lui Justin Bieber a realizat recent un clip de promovare al EMA 2011, in care canta pe ritmuri rap despre cat de mandra este pentru ca a fost aleasa sa prezinte evenimentul.

In calitate de gazda a principalului show MTV EMA, ea va prezenta ce se va intimpla pe scena, castigatorii si alte momente importante ale serii, iar in zona de comunicare digitala se va ocupa in acelasi timp sa le ofere fanilor EMA din toata lumea, in timp real, pe Twitter informatii din culisele show-ului, si detalii picante, pe site-ul www.mtvema.com.

Selena Gomez MTV EMA 2011 Promo de pe tare.ro

Si romanii vor avea ocazia sa urmareasca live premiile MTV EMA din Belfast, pe MTV Romania, iar pana atunci trebuie sa stie ca isi pot vota artistii romani preferati pe www.mtv.ro, pentru categoria „Best Romanian Act”.

In ceea ce priveste numele celebre care concureaza la Premii, Lady Gaga conduce cu 6 nominalizari EMA, urmata de Katy Perry si Bruno Mars cu 4 nominalizari. Adele, Justin Bieber si Thirty Seconds To Mars au primit fiecare cate 3 nominalizari.