Selena Gomez de România a primit un pian de 50.000 de euro!

Apropo.ro / 29.05.2012, 11:54
Selena Gomez de România a primit un pian de 50.000 de euro!
Francesca Lucarelli cântă la pian de la 5 ani.

Single-ul de debut al Francescăi Lucarelli, cunoscută ca Selena Gomez de România, se bucură de succes. „People Like Me” este o piesă în limba engleză cu care frumoasa tânără de 17 ani speră să ia cu asalt topurile muzicale.

Selena Gomez de RomaniaMuzica nu este un moft pentru Francesca Lucarelli, din contră, ea face pian şi ia lecţii de canto de la vârsta de 5 ani, atunci când le-a spus părinţilor săi că îşi doreşte să ajungă o mare artistă. Pe lângă orele de canto, Francesca îşi încălzeşte vocea la pian, la care face vocalize aproape în fiecare seară. Ea îşi aduce aminte că pianul a fost unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care l-a primit în copilărie de la tatăl său, cu ocazia zilei sale de naştere.

Selena Gomez de RomaniaPianul Francescăi este unul destul de valoros, căci pretul său se ridică în jurul sumei de 50.000 de euro! Instrumentul muzical la care a învăţat prima dată să cânte Selena Gomez de România datează din anul 1860, este din bronz şi este cumpărat din America, de la New York. „Deocamdată pianul este cel mai bun prieten al meu! Prin muzică îmi exprim cel mai bine sentimentele şi seara, când mă aşez la pian, îmi place să mă relaxez şi să compun versuri. De altfel, următoarea mea piesă va conţine şi câteva versuri compuse de mine”, spune Francesca Lucarelli care promite să ajungă cât mai repede pe marile scene ale lumii.

Puteţi asculta aici piesa de debut a Francescăi Lucarelli, cunoscută ca Selena Gomez de România: