Selena Gomez de România, aniversare cu părinţii

De: Mioara Tronaru / 05.03.2012, 13:09
Selena Gomez de România, aniversare cu părinţii
Francesca Lucarelli îşi pregăteşte primul single din cariera muzicală cu care speră să se bucure de succes!

Selena Gomez de România, pe numele ei real, Francesca Lucarelli, se pregateste să facă furori pe scena muzicală. Frumoasă şi talentată, Francesca are toate „ingredientele” necesare pentru a ajunge în topuri. Pe 3 martie a împlinit 17 ani şi se mândreşte că este născută într-o zi atât de importantă în care mai multe personalităţi precum Ion Iliescu, jucătoarea de tenis Raluca Olaru şi actriţa Jessica Biel au văzut lumina zilei.

Francesca LucarelliSupranumită Selena Gomez de România, Francesca se consideră o persoană norocoasă care are astrele de partea ei. Nu vrea să aibă vreun Justin Bieber lângă ea şi nici nu şi-a serbat ziua într-un club de fiţe. „De ziua mea, pe 3 martie, am sărbătorit în studio, înregistrând refrenul la prima mea piesă pe care o voi lansa la jumătatea lunii martie. Chiar dacă mulţi îmi spun Selena Gomez de România, o să-i surprind plăcut cu single-ul pregătit special pentru mine de Ciprian Lemnaru! Poate, după ce o să-mi ascultaţi single-ul, voi reuşi să scap de această titulatură de Selena Gomez de România! Aşa cum am mai spus, pot mai mult ca ea! Stay Tuned!” , spune frumoasa adolescentă.

Selena Gomez de RomaniaDaca Francesca Lucarelli le va „lua” pe Inna sau Alexandra Stan, rămâne de văzut, cert este însă că, chiar dacă provine dintr-o familie bună, Francesca a preferat să petreacă de ziua ei în compania părinţilor săi, care au dus-o la un restaurant select din zona Herăstrău. E convinsă că va cânta atât de mult în cluburi, încât deocamdată stă departe de ele!