Selena Gomez face magie la MTV Europe Music Awards 2011

De: Nicoleta Nicolae / 04.11.2011, 12:12
Selena Gomez face magie la MTV Europe Music Awards 2011
Anul acesta, gala MTV Europe Music Awards se va desfăşura la Odyssey Arena din Belfast, pe 6 noiembrie, putând fi urmărită live la MTV România. Iar gazda principală a evenimentul este actriţa şi cântăreaţa Selena Gomez, care promite fanilor o seară magică.

La numai 19 ani, Selena Gomez se află pe val. Este principala vedetă Disney, câştigând cu rolul său din serialul „Magicienii din Waverly Place” milioane de fani în toată lumea. Este iubita superstarului Justin Bieber, care zilele trecute a zburat din America de Sud până în Canada, doar pentru a-i face o surpriză şi a o scoate la o întâlnire romantică. În plus, cei doi au adoptat împreună un pui drăgălaş de husky. Selena mai are şi propria linie de haine şi, de curând, şi-a rugat fanii să o ajute să aleagă câteva dintre aromele ei preferate pentru a concepe împreună parfumul ei „de debut”.

Cât despre cariera muzicală, este suficient să spunem că cel mai recent album semnat Selena Gomez & the Scene, „When the Sun Goes Down”, lansat în iunie, a vândut 78.000 de discuri în doar prima săptămână şi a ajuns pe locul 4 în Billboard 200.

În aceste condiţii, nu este de mirare alegerea MTV, Selena Gomez fiind desemnată să prezinte câştigătorii şi alte momente importante ale serii şi, mai mult, le va oferi fanilor EMA din lumea întreagă, în timp real, pe Twitter, informaţii şi detalii picante din culisele show-lui. „Sunt atât de încântată să fiu gazda MTV EMA din acest an – este un vis împlinit. Este vorba de un eveniment colosal care recunoaşte cele mai mari staruri din muzică şi este o reală onoare pentru mine să fiu maestrul de ceremonie al show-ului din acest an”. Şi, în particular, Selena Gomez va ţine pumnii strânşi pentru iubitul ei, Justin Bieber, nominalizat la trei categorii în această ediţie.

MTV Europe Music Awards 2011 – atracţiile serii

În acest an, artistul român care ne dă emoţii şi căruia îi vom ţine pumnii este Alexandra Stan. Aceasta a obţinut cele mai multe voturi pe site-ul www.mtv.ro, câştigând astfel categoria Best Romanian Act. Ea merge mai departe în competiţie, calificându-se la secţiunea Best European Act, alături de englezoaica Adele, nemţoaica Lena sau olandezul Ben Saunders.

Dacă, la evenimentul de anul trecut, Lady Gaga a plecat acasă cu 5 statuete, anul acesta se află în topul artiştilor cu cele mai multe nominalizări – 6 la număr, printre altele, pentru cea mai bună cântăreaţă, cel mai bun videoclip şi cea mai bună piesă. Este urmată îndeaproape de Katy Perry, care se va „bate” cu Lady Gaga la categoriile: Best Female, Best Pop şi Best Song. Bruno Mars este nominalizat la 4 categorii, în timp ce Adele, Justin Bieber şi rockerii de la 30 Seconds to Mars au în palmares câte 3 nominalizări.
Iar pe scena 2011 MTV EMA, se vor urca Red Hot Chili Peppers, Coldplay, Jessie J, LMFAO, Snow Patrol, Bruno Mars şi Jason Derulo, care vor face un show incendiar, difuzat în România duminică, 6 noiembrie, pe MTV.
Gabriela Groza


European Music Awards 2011 se difuzează la MTV, duminică, ora 22.00.