Selena Gomez, în pauză… de muzică

De: Cătălina Matei / 04.06.2013, 12:21
Selena Gomez, în pauză... de muzică
După ce a fost sexy şi rea în cel mai recent videoclip al său, ”Come And Get It”, cântăreaţa a decis să ia o pauză... de cântat. Selena a declarat că ar vrea să se concentreze mai mult pe cariera sa ca actriţă.

Selena nu este la prima pauză ”muzicală”, în 2012 anunţand că se retrage din industria muzicală. Decizia sa de atunci însă nu a fost pusă în plicare, aşa că artista în vârstă de 20 de ani a anunţat, din nou, că se retrage din peisajul muzical.

În timpul unui interviu acorat pentru un post francez de radio, NRJ, Selena Gomez a declarat că, după ce va încheia turneul mondial ”Stars Dance”, la sfârşitul acestei, veri vrea să intre într-o ”recreaţie” prelungită în ce priveşte cariera sa muzicală.

 

După ce a jucat în filmul ”Spring Breakers”, a cărui lansare a avut loc anul trecut, fosta iubită a lui Justin Bieber a prins gustul marelui ecran, aşa că vrea să se concentreze pe cariera sa în film. Întrebată dacă vrea să renunţe la muzică, Selena a declarat că: ”Probabil că voi renunţa la muzică, pentru o perioadă, vreau să fac film. Sunt disponibilă să încerc lucruri noi”.

 

Tags: