Selfie-video al single-ului „Vanilla Chocolat”, cu Alexandra Stan și Connect-R

De: Dragos Tanase / 21.12.2014, 14:00
Selfie-video al single-ului
La mai puțin de o lună după apariția celui de-al doilea album, "Unlocked", Alexandra Stan lansează single-ul "Vanilla Chocolat" (feat. Connect-R).

În așteptarea videoclipului oficial, artista a ales să facă un video-selfie inedit, luându-ne cu ea, timp de o săptămână, peste tot pe unde a fost invitată pentru a cânta piesa, de la emisiuni radio și tv, la studioul Fonogram și Casa de discuri Roton, cu opriri la sala de repetiții a lui Emil Rengle și chiar și acasă la ea.

În acest video-selfie mai putem recunoaște și alte persoane publice, precum Mihai Morar, Răzvan și Dani, Adelina Pestritu, Mădălin Ionescu, dar și echipa ei de dansatori, Stan Boyz și colegii de la studio: Mika Moupondo, Alex Cotoi, Viky Red.

„M-am gândit să fac un clip în care fanii să mă poată regăsi pe mine în ipostaze foarte naturale, dar tot ca artist, adică nu eu în baie, eu prin casă sau eu la cumpărături, ci eu ca artist: mergând la emisiuni, interacționând cu jurnaliștii, oamenii de radio, cu dansatorii mei” povestește Alexandra Stan.
        
Piesa, cel de-al 5-lea single extras de pe albumul „Unlocked”, a fost compusă de Ștefan Mihalache (Connect-R), Alexandru Cotoi, Constantin Sava, Mika Moupondo și Alexandra Stan.„L-am ales pe Connect-R pentru că mi se pare că el poate aborda cu lejeritate orice gen muzical și pentru că e flexibil, ca și mine, la schimbări de stil și combinări neașteptate de sound. Connect-R poate cânta în orice limbă, fără niciun fel de problemă, și crede foarte mult în ceea ce face. Ne-am întâlnit la studio la Fonogram și mai în glumă, mai în serios, am început să lucrăm la piesă, împreună cu Alex Cotoi. Rezultatul e „dulce și aromat”, Vanilla Chocolat”, declară artista.