Semifinala şi finala „Chefi la cuţite”: Ce surprize au pregătit juraţii

De: Alexandra Necsoiu / 02.05.2017, 11:54
Semifinala şi finala „Chefi la cuţite”: Ce surprize au pregătit juraţii
Antena 1 difuzează luni şi marţi, pe 1 şi 2 mai, de la 20.30, semifinala şi finala „Chefi la cuţite”. Două ediţii pline de strălucire, emoţii fără limite, mâncare delicioasă, lacrimi de supărare, orgolii, dar şi bucurie, toate îşi vor găsi locul în meniul celor două ediţii care încheie cel de-al treilea sezon „Chefi la cuţite”. Nu mai puţin de patru jurii din domenii foarte diferite vor fi invitate pe parcursul probelor din semifinală şi finală pentru a juriza farfuriile, astfel că ediţiile care încheie sezonul vor fi pline de surprize. Chefii sunt şi ei mai emoţionaţi ca oricând, astfel că nici izbucnirile de nervi sau lacrimile nu îi vor ocoli.

 Semifinala „Chefi la cuţite” îi găseşte la prima probă pe cei zece semifinalişti mai emoţionaţi ca oricând. Nu mai puţin de trei probe de semifinală îi vor supune la cele mai grele încercări din concurs, de până acum, pe: Silviu Briceag şi George Manole din echipa verde a lui chef Bontea, Nina Rus, Andrei Căldăraru şi Giovanni Popa din echipa portocalie a lui chef Dumitrescu şi Iulian Mitea, Gianny Bănuţă, Lorant Erdei, Angi Cobuţ şi Dihn Thi Binh Minh din echipa mov a lui chef Scărlătescu. În această etapă a show-ului cei trei chefi nu îi mai coordonează din bucătărie, ci doar de la distanţă, iar fiecare semifinalist va găti pe cont propriu. Cele trei probe de semifinal, la sfârşitul cărora numai trei concurenţi vor intra în marea finală de marţi, 2 mai, sunt diferite şi surprinzătoare: mâncare fine dining pentru artişti – compozitori, designeri, bloggeri cunoscuţi şi oameni din modă, mâncare românească reinterpretată jurizată de simpaticele doamne de vârsta a treia care au mai fost în show – coana Miţa, tanti Didina, doamna Ioana şi doamna Lucia, dar şi farfurii impuse la care vor degusta foşti concurenţi şi câştigătorii primelor două sezoane –.

            Aşa se face că platoul „Chefi la cuţite” va fi plin de personaje care mai de care mai interesante, care vor da strălucire, savoare, dar şi umor probelor. Emoţiile vor da în clocot, iar aşteptarea rezultatului îi va ţine pe toţi cu sufletul la gură. Şi pentru chefi sunt clipe grele, pentru că fiecare vrea să-şi vadă concurenţii în finală, astfel că tensiunile nu vor lipsi. Chef Dumitrescu se va enerva la culme şi va arunca cu farfurii în platou, scos din fire de colegul Scărlătescu. „Omul ăsta e imposibil”, va izbucni Florin, „cum îl prinde pe un concurent că e de altă culoare, cum dă cu pietre în el. De-aia m-am enervat. Toţi sunt buni, că de-aia au ajuns aici”, va încheia acesta. Cu umorul caracteristic, chef Bontea va alege ironia drept armă şi o va îndrepta tot către Cătălin: „Până acum erai cel mai bun bucătar român, acum eşti cel mai iubit.” La rândul său, chef Scărlătescu va recunoaşte că nu a fost cel mai plăcut coleg pe parcurusl acestui sezon, dar că se simte încolţit de cei doi colegi ai lui, care probabil simt ameninţarea echipei mov.

            Cine pleacă din semifinale, dar mai ales cine intră în marea finală, la care vor juriza cei mai cunoscuţi şi apreciaţi bucătari din România, telespectatorii Antena 1 află luni şi marţi, pe 1 şi 2 mai, de la 20.30, în ultimele două ediţii „Chefi la cuţite” din acest sezon.