Semifinala Vocea Romaniei – iata cei 4 castigatori (VIDEO)

De: Nicoleta Nicolae / 17.12.2011, 08:20
Semifinala Vocea Romaniei – iata cei 4 castigatori (VIDEO)
Vineri 16 decembrie, PRO TV a difuzat semifinala supershow-ului “Vocea Romaniei”, in cadrul caruia s-au cantat numai piese romanesti. Iata cu cine au ramas Smiley, Marius Moga, Horia Brenciu si Loredana.

Vineri a fost seara cantecelor romanesti la Vocea Romaniei. Fiecare concurent a cantat o melodie romaneasca, dar si una din repertoriul international, asa ca au avut la dispozitie doua cantece pentru a convinge telespectatorii ca merita sa mearga mai departe spre marele titlu.
Finalistul din fiecare echipa a fost ales atat de public, cat si de antrenor. În urma voturilor, cei doi concurenti din fiecare echipa au avut un numar de procente. Antrenorii, la randul lor, au oferit si ei un numar de procente celor doi concurenti, asta inainte de a afla ce anume a votat publicul. Media dintre cele doua procente a fost decisive pentru fiecare concurent!



Marius Moga i-a votat in mod egal pe ambii concurenti din echipa lui: Cristian Sanda 50%, Liviu Teodorescu 50%. „Sunt doua dintre cele mai bune voci pe care le-am intalnit. Nu vreau sa fiu partinitor, ii las pe cei de acasa sa decida cine ajunge in finala.” a spus Moga.
Publicul a decis: Cristian Sanda 54%, Liviu Teodorescu 46%

Cristian Sanda a cantat prima lui piesa in limba romana in cadrul emisiunii Vocea Romaniei si l-a facut pe Brenciu sa exclame: „Iti priesc al naibii de bine melodiile romanesti!„. VEZI VIDEO

Loredana a votat: Dragos Chircu 50%, Iulian Canaf 50%
„Am considerat ca 50%-50% este corect, am avut in echipa doi oameni extrem de talentati si de diferiti, care au reusit sa emotioneze, sa faca spectacol, sa fie altfel.”, a spus Lore.
Publicul a decis cine merge mai departe: Dragos Chircu 65%, Iulian Canaf 35%

Dragos Chircu a cantat LIVE una din cele mai frumoase melodii ale trupei 3 Sud-Est – „Vorbe care dor”. VEZI VIDEO

Horia Brenciu: Iuliana Puschila 60%, Irina Tanase 40%
„Sunt doua fete diferite ca si interpretare, ambitus si asa mai departe. Irina, in doua duete cu Lucian Darie si Robert Patai, am crezut in ea si am mers mai departe cu ea. Vreau sa atrag atentia ca decizia mea se indreapta catre aceasta fata de 16 ani, care este un fenomen in Romania. Iuliana e vocea unei generatii. Cu procentele mele, am vrut sa ofer o prima sansa Iulianei, dar pana la urma publicul decide”
Publicul a votat: Iuliana Puschila 61%, Irina Tanase 39%

Iuliana, 16 ani, a cantat una din cele mai cunoscute piese ale Monicai Anghel – „Spune-mi” si a impresionat inca o data cu vocea ei incredibil de frumoasa si de matura, pentru varsta ei. VEZI VIDEO

Smiley a votat: Stefan Stan 55%, Catalin Dobre 45%
„De-a lungul acestei competitii am incercat sa fiu cat mai obiectiv si mai corect. Diferenta a facut-o publicul si prestatia din seara asta. Catalin e o voce exceptionala, o mare surpriza la vocea Romaniei, daca va amintiti, eu am fost singurul care s-a intors la el la auditiile pe nevazute. A aratat tuturor ca merita sa fie pe scena. Numai ca in aceasta seara, Stefan a reusit sa ma surprinda cu cea mai buna prestatie a lui de pana acum. Ii iubesc in egala masura, dar Stefan a fost mereu preferatul publicului la voturi. ” a spus Smiley.

Publicul a decis: Stefan Stan 63%, Catalin Dobre 37%

Invitatul serii de vineri a fost Mohombi, artistul care a dat topurile peste cap cu piese ca „Coconut Tree” sau „Bumpy Ride”, venit special in Romania pentru a concerta la show-ul Vocea Romaniei de la PRO TV. VEZI VIDEO