Seminarii gratuite cu Simona Tivadar şi Andrei Roşu

De: Cristiana Trifu / 05.04.2018, 16:49
Seminarii gratuite cu Simona Tivadar şi Andrei Roşu
În aprilie, Simona Tivadar şi Andrei Roşu îţi vorbesc despre cum să-ţi redescoperi energia altfel decât s-a făcut până acum. De această dată despre cum să-ţi găseşti propriul stil de viaţă sănătos şi cum să îţi construieşti cea mai bună versiune a ta. Seminariile „Sun Talks” au ajuns la a noua ediţie, sunt gratuite şi se desfăşoară în Sun Plaza.

Tema din această primăvară, „Redescoperă-ţi energia” se referă nu numai la alimentaţie şi sport, cât şi la depăşirea limitelor şi dezvoltare personală. Te vom învăţa cum să-ţi găseşti propria reţetă pentru o viaţă sănătoasă. Ce alimente îţi place să consumi şi care îţi fac şi bine, căror idei să le dai mai multă importanţă, cum să te motivezi să faci mişcare, cum să te motivezi să faci orice vrei.

Pe 14 aprilie, Simona Tivadar va vorbi despre alimentaţia sănătoasă – cum ne alegem ingredientele şi cum să le combinăm astfel încât să primim toţi nutrienţii de care avem nevoie. Despre cum ne dăm seama care sunt nevoile organismului nostru şi cum să ne adaptăm dieta în funcţie de cât de aglomeraţi, obosiţi sau relaxaţi suntem.

„Farfuria cu minte înseamnă să mănânci echilibrat, ce-ţi face bine şi ce-i trebuie organismului tău în acel moment. Cred că este foarte important să ştim că uneori avem nevoie de mai mulţi nutrienţi – când, spre exemplu, trecem prin perioade stresante. Haideţi să mâncăm nu doar natural, ci şi educat.”, spune Simona Tivadar, medic primar în diabet, boli de nutriţie şi metabolism.
Simona Tivadar este medic primar specializat în diabet, boli de nutriţie şi metabolism. Programele pe care le propune pacienţilor sunt întotdeauna personalizate în funcţie de istoricul medical al pacientului, analize, anchetă alimentară şi stil de viaţă. Este membru al Societăţii Europene de Diabet şi al Societăţii Europene de Obezitate.

Pe 28 aprilie, Andrei Roşu va vorbi despre metodele prin care să-ţi descoperi cea mai bună variantă a ta. Cum să te reorganizezi pentru a-ţi găsi timp pentru tine şi pentru lucrurile care contează cu adevărat în viaţa ta. Sau cum să ai rezultate mai bune atât pe plan profesional, cât şi în relaţiile cu cei dragi ţie. Despre sănătate sufletească, relaţiile cu ceilalţi şi cu tine. Totul pornind de la sport!

Andrei Roşu este sportiv de anduranţă, blogger şi scriitor. Este exemplul viu de persoană care şi-a schimbat radical viaţa. Este ultramaratonist şi, la un an de când a învăţat să înoate, a trecut înot Canalul Mânecii şi a traversat Atlanticul cu barca. Ambele seminarii au loc de la ora 11.00 la 13.00, în Sun Plaza, la etajul 1, între zona de restaurante şi cinema. Intrarea este gratuită, dar trebuie să te înscrii completând formularul de aici, pentru fiecare seminar în parte: https://www.sun-plaza.ro/sun-talks/.