Semne care arata ca seful iti poate face viata un cosmar

Apropo.ro / 15.12.2011, 14:30
Semne care arata ca seful iti poate face viata un cosmar
Un grup de specialisti de la Universitatea Baylor din SUA au realizat un studiu ce prezinta cele 10 semne care iti arata ca seful iti poate face viata un cosmar.

Merideth Ferguson, unul dintre autorii studiului, asistent universitar in domeniul managementului, crede ca atmosfera tensionata de la locul de munca afecteaza atat relatia cu sotul sau cu sotia angajatului, cat si alte relatii intime ale acestora.

Atunci cand sefii le fac angajatilor zile de cosmar, cei din urma ajung sa incerce sa il faca fericit pe sef.

Iata care sunt semenele:

1. Foloseste in mod repetat cuvantul „eu”, asociat cu succesul in companie – acesta este un semn care arata faptul ca el vrea sa obtina totul pentru propria persoana.

2. Pune prea multe intrebari despre viata personala a angajatilor – o astfel de atitudine este un semn care indica faptul ca seful incearca sa isi dea seama cat de disponibil este angajatul pentru postul pe care il ocupa, dar si pentru el.

3. Da prea multe raspunsuri generice – un astfel de comportament ar putea insemna faptul ca el ascunde intentionat informatii fata de angajati pentru a avea un anumit avantaj in fata lor.

Citeste mai multe detalii despre semnele care iti arata ca seful vrea sa iti faca viata un cosmar, pe Gandul.info