Semnele de circulatie din pomi

Apropo.ro / 16.01.2002, 14:24
Semnele de circulatie din pomi
Ca unele semne de circulatie stau ascunse prin copaci sau pe dupa masini parcate ilegal. De exemplu, la intersectia strazilor Mihai Eminescu cu augustin Pacha (fosta Rodnei) exista semnul de "interzis la stanga", undeva bine mascat. se pare ca cei mai multi soferi nu stiu de existenta lui, din

Ca unele semne de circulatie stau ascunse prin copaci sau pe dupa masini parcate ilegal. De exemplu, la intersectia strazilor Mihai Eminescu cu augustin Pacha (fosta Rodnei) exista semnul de „interzis la stanga”, undeva bine mascat. se pare ca cei mai multi soferi nu stiu de existenta lui, din moment ce intorc chiar pe linia de tramvai.

Mai mult, cei care vin de pe augustin Pacha, strada cu sens unic si cu semnul aferent vizibil, sunt surprinsi in cel mai neplacut mod cand apare o alta masina venind pe contrasens. Este deasemenea enervant ca in intersectie sunt patru treceri de pietoni, plus linia de tramvai, iar vizibilitatea este extrem de redusa din cauza masinilor parcate pe marginea partii carosabile.