Senatorul Cici, ex Sistem, unul dintre cei mai bogați politicieni

Apropo.ro / 23.08.2013, 15:00
Senatorul Cici, ex Sistem, unul dintre cei mai bogați politicieni
Ciprian Rogojan "Cici", fost membru al trupei Sistem, a devenit unul dintre cei mai înstăriți politicieni de când s-a lăsat de muzică.

Deși nu are foarte multă activitate ca parlamentar, printre activitățile lui Cici se numără și acceptul ferm pentru eliminarea filmelor americane de la televizor.

Ciprian Cici este ginerele fostului ministru al economiei Ion Ariton, iar acest statut l-a ajutat foarte mult să își facă loc în lumea politică. Pe vremea când era doar artist, Cici purta ochelari și era slăbuț, dar se vede treaba că politica i-a adus ceva kilograme în plus.

avere cici

Declarația lui de avere este una demnă de invidiat. A devenit, brusc, proprietarul a nu mai puțin de 15 terenuri din Baia Mare, în urma unor moșteniri, deține două case personale, o casă comună cu soția, Ioana.

Cici este stăpân peste 90.000 de metri pătrați de teren, 2.500 lei din drepturi de autor, 5.000 de lei bani din concerte și indemnizația de senator la care se adaugă și 4.000 de lei de la firma pe care o deține cu Ioana, de organizări evenimente. Fostul membru Sistem are o sumă frumușică în cont: 30.000 de euro.