Sensation: Source of Light – spectacol total aseară

De: Mioara Tronaru / 08.04.2013, 11:08

Sensation: Source of Light - spectacol total aseară
Sensation: Source of Light a adunat în noaptea trecută la Romexpo aprope 12.000 de români şi străini, într-un spectacol exploziv, care a durat până la ora 5.00 dimineaţa.

Sâmbătă, oamenii în alb au început să se adune la porţile Pavilionului Central începând cu ora 18.00, şi valurile de clubberi au continuat să ia cu asalt cupola până la ora 01.00 noaptea, într-o defilare impresionantă. A doua ediţie a Sensation în România a fost organizată de ID&T şi Events. Partener media: Pro FM.
Un adevărat tur de forţă al echipei ID&T, “Source of Light”, cea mai “grea” producţie Sensation de până acum din punct de vedere al complexităţii tehnice a isterizat mulţimea de tineri îmbrăcaţi în alb din cap până în picioare. Veritabil Cirque du Soleil al clubberilor, showul a trecut exploziv prin toate zonele eşalonului house, de la mainstream la underground, prin techno, funky-house-tribal, progressive house şi nu numai. Cu cele mai bune piese ale elitei labelurilor dance (Mistakes, Toolroom Records, Flamingo Recording, Stereo, Defected, Rejected) numele din line-up au punctat curgerea în crescendo a momentelor spectacolului:  Mister White – Source of Light, Sebastien Leger – Source of Love, Sunnery James & Ryan Marciano – Source of Energy, Mark Knight – Source of Unity, NO_ID  – Source of Transformation, pentru a închide cu Funkerman – Source Of Joy.

La 22.30, Mr. White a spus tradiţionalul Welcome to Sensation unei săli pline, gata de de distracţie. Adepţii ai evangheliei house din toate colţurile României, dar şi din Serbia, Bulgaria, Grecia, Portugalia sau Brazilia au fluturat, ca şi anul trecut, la prima ediţie a Sensation în ţara noastră, steagurile în semn de salut, sărbătorind momentul de reuniune a fanilor acestui fenomen mondial. Timp de şapte ore, atmosfera a fost una electrizantă. Amatorii de senzaţii tari au dansat până la epuizare şi au savurat din plin miile de decibeli, jocuri de lasere spectaculoase, nenumărate efecte pirotehnice şi momente acrobatice la înalţime. Leitmotivul Sensation: „all is one”, scris cu litere de foc, a strălucit pe cupola Pavilionului Central pe beaturile lui Mark Knight.
   

Peste un million de oameni din 27 de ţări de pe 6 continente au participat până acum la Sensation, unul dintre cele mai titrate branduri de eveniment de pe mapamond. Dincolo de dress-code-ul obligatoriu care l-a facut faimos şi care se păstrează (toţi participanţii se îmbracă în mod tradiţional exclusiv în alb), Sensation este un show complex, glamour, un cocktail sclipitor de muzică, dans, lumini, teatru, coregrafie şi efecte pirotehnice. DJ faimoşi la nivel internaţional mixează o noapte întreagă într-un decor fantastic, opulent.