Sensiblu a deschis un magazin L’Occitane in Tomis Mall

Apropo.ro / 31.07.2007, 10:06
Sensiblu a deschis un magazin L'Occitane in Tomis Mall
Reteaua de farmacii Sensiblu, partener exclusiv al companiei franceze de cosmetice L'Occitane, a inaugurat, ieri, primul magazin sub acest brand din orasul Constanta, in centrul comercial Tomis Mall, avand in plan deschiderea, pana la finele anului, a altor doua unitati, in

Reteaua de farmacii Sensiblu, partener exclusiv al companiei franceze de cosmetice L’Occitane, a inaugurat, ieri, primul magazin sub acest brand din orasul Constanta, in centrul comercial Tomis Mall, avand in plan deschiderea, pana la finele anului, a altor doua unitati, in Bucuresti si Cluj-Napoca.

Magazinul este cel mai mare din cele trei existente, avand o suprafata de 64 metri patrati, si a necesitat o investitie de aproximativ 200.000 lei. Pe langa noua unitate de la Constanta, reteaua L’Occitane cuprinde alte doua magazine in Bucuresti si cinci spatii special amenajate in farmaciile Sensiblu din Bucuresti, Timisoara si Oradea. In 2006, L’Occitane a inregistrat in Romania o cifra de afaceri de 600.

000 de euro si estimeaza pentru acest an un milion de euro. In primul trimestru, reteaua de farmacii Sensiblu cuprindea in total 213 unitati in 51 de localitati din Romania.

In acelasi interval, Sensiblu a inregistrat o cifra de afaceri neconsolidata de 26,9 milioane de euro, in crestere cu 37% fata de primul trimestru din 2006. Sensiblu face parte, alaturi de distribuitorul Mediplus, din grupul farmaceutic A&D Pharma.

La sfarsitul lunii octombrie din 2006, A&D Pharma s-a listat pe piata Alternative Investment Market, administrata de Bursa din Londra, printr-o oferta publica initiala in cadrul careia a vandut 30% din actiuni, pentru 120 mil. de euro.

Mediafax