Sensor se lasa de butoaie!

Apropo.ro / 04.04.2005, 10:19
Sensor se lasa de butoaie!
La șase ani de cand au aparut, Sensor se prezinta într-o noua formula. Acompaniați de o orchestra simfonica formata din 15 oameni, Sensor a ieșit pe piața cu un proiect nou-nouț, "Sit down and listen". Stați jos și ascultați, așadar! Managerul


La șase ani de cand au aparut, Sensor se prezinta într-o noua formula. Acompaniați de o orchestra simfonica formata din 15 oameni, Sensor a ieșit pe piața cu un proiect nou-nouț, „Sit down and listen”. Stați jos și ascultați, așadar!

Managerul trupei, Radu Dobra a declarat pentru Apropo TV ca „dupa 6 ani, ei coboara puțin de la ideea aceea de zgomote metalice, de lovituri în plin. De data asta au ajuns la o situație în care totul va fi foarte liniștit, va fi o chestie la limita acusticului, la limita umplugged-ului. Va fi un spectacol foarte liniștit, în care omul poate pur și simplu sa se așeze și sa asculte Senzor, cum probabil nu a mai ascultat.”

Printre oamenii simpli care au urmarit cu interes spectacolul de la Bulandra, au fost și niște persoane importante de la EMI Music Londra, care au vrut sa vada Sensor altfel decat pe album. Se pune la cale o noua colaborare?

Oricum ar fi, Dobra spera ca spectacolul, filmat cu șase camere video, sa se transforme în urmatorul album Sensor. Nu au renunțat la spectacolul realizat împreuna cu Dan Chiși, SaKaDaT, doar ca o vreme vor promova „Sit down and listen”. Pentru SaKaDat au o repetiție pe saptamana în fiecare luna.

„Se lucreaza la el, mai trebuie și unplugged din cand în cand. Se lucreaza la el și sunt din ce în ce mai mulți oameni care vin la repetiții, ma refer la colaboratorii cu care facem spectacolul. Și la un moment dat, ca o mica surpriza, el va ieși din nou”, ne-a declarat Radu Dobra.

Afla mai multe despre cum s-au lansat cei de la Sensor numai din

Tags: