Senzațional pe imobiliare: Mutu pierde trei case în America, dar câștigă un perete la Curtea de Argeș

De: Dragos Tanase / 14.03.2012, 15:44
Senzațional pe imobiliare: Mutu pierde trei case în America, dar câștigă un perete la Curtea de Argeș
Mutu a îmbătrânit. Nu mai este acel „grande giocatore", cum ar fi spus Florin Radu Răducioiu după prima săptămână de cazare la Bari. Acum este mult mai ușor să-l deposedezi. Cum l-au deposedat avocații lui Chelsea, clubul căruia românul îi datorează 17 milioane de euro, de casele lui din Florida.

Nu i-au luat mare lucru Briliantului: un apartament și două vile, care oricum nu mai valorau cine știe ce, căci criza le înjumătățise deja prețul.

Ei bine, imediat după decizia privind deposedarea, o frescă de pe pereții Mănăstirii Curtea de Argeș s-a modificat subit după cum vedeți și voi în poză. Nu am reușit să luăm legătura cu domnul acela rârâit și chel pe nume Răzvan Theodorescu, cel care realiza comentariile de la Teleenciclopedia despre fresce și alte postere bizantine, pentru a ne explica semnificațiile acestei epifanii.

Am vorbit doar cu un restaurator de la mănăstire, mai exact băiatul care se ocupă cu stingerea lumânărilor aprinse de enoriași și colectarea lor în vederea topirii și apoi refolosirii.

Citește declarația completă a acestuia, pe Kamikazeonline.ro