Senzuala Otilia lansează videoclipul hitului „Bilionera”

De: Cătălina Matei / 14.09.2014, 07:00
Senzuala Otilia lansează videoclipul hitului
După ce a cucerit deja numeroase ţări cu piesele sale, Otilia, senzaţia acestei veri, a lansat un videoclip senzual pentru super hitul “Billionera”.

Cu un ritm ameţitor de reggaeton, Bilionera reuşeşte să-ţi ghideze mişcările şi să te facă să fredonezi versurile încă de la prima ascultare.

Clipul o prezintă pe Otilia în piscină, îmbrăcată într-un costum de baie foarte sexy şi dansând energic şi provocator însoţită de câteva fete frumoase.


       

„Bilionera” este pe val şi în afara României, ocupând primul loc în topurile din Bulgaria şi fiind printre cele mai căutate 7 piese din aplicaţia Shazam în Turcia. Otilia a cunoscut succesul şi cu alte piese în ţări precum Italia, Elveţia, Slovenia sau Rusia.

Artista şi-a descoperit talentul muzical încă de la 3 ani, iar primul contact cu industria muzicală l-a avut la vârsta de 17 ani. De atunci, Otilia a lansat câteva piese ca “Amor Real”, “Dragoste sau nu” sau “On Fire”, iar pentru viitor şi-a propus să ofere noi şi noi hituri cu care să încânte publicul.