Sepsi se afla la Lisabona pentru a efectua vizita medicala

Apropo.ro / 14.01.2008, 10:22
Sepsi se afla la Lisabona pentru a efectua vizita medicala
Sepsi se afla in Portugalia pentru a efectua vizita medicala, inainte de a semna un contract pe patru sezoane si jumatate cu Benfica

Fundasul echipei Gloria Bistrita, Laszlo Sepsi, se afla in Portugalia pentru a efectua vizita medicala, inainte de a semna un contract pe patru sezoane si jumatate cu gruparea Benfica Lisabona, informeaza cotidianul O Jogo.

Potrivit sursei citate, Sepsi a ajuns la Lisabona sambata dupa-amiaza si a urmarit din tribuna meciul Benfica – Leixoes, scor 0-0, din etapa a XVI-a a campionatului Portugaliei. O Jogo noteaza ca Benfica va plati pentru transferul internationalului roman de tineret aproximativ 1,5 milioane de euro.

Initial, Benfica a intentionat sa-l ia pe Sepsi de la Gloria Bistrita sub forma de imprumut, insa gruparea ardeleana nu a fost de acord, potrivit impresarului Ioan Becali. O Jogo scrie ca de Sepsi a starnit si interesul cluburilor Liverpool si Atletico Madrid.

Potrivit unor surse din cadrul clubului Gloria Bistrita, Sepsi a plecat la Lisabona impreuna cu antrenorul Ioan Ovidiu Sabau. Presedintele Gloriei, Jean Padureanu, va ajunge duminica seara in Portugalia, discutiile cu oficialii de la Benfica urmand sa aiba loc in cursul zilei de luni.

Daca Sepsi ar ajunge la Benfica Lisabona, aceasta ar fi a doua sa experienta in strainatate, dupa cea de la Rennes, unde a fost legitimat in sezonul 2005/2006, perioada in care formatia franceza era pregatita de Ladislau Boloni. Fundasul in varsta de 20 de ani nu a evoluat, insa, in nicio partida din campionatul Frantei, iar din sezonul 2006/2007 este legitimat la Gloria Bistrita. In aceasta iarna el s-a aflat si in atentia cluburilor bucurestene Rapid, Dinamo si Steaua, dar si a gruparii Poli Stiinta Timisoara, care a oferit pentru el 1,2 milioane de euro.