Şerban Copoţ a devenit din nou tată

De: Nicoleta Nicolae / 21.03.2016, 09:54
Şerban Copoţ a devenit din nou tată
Unul dintre prezentatorii emisiunii „iUmor”, ce va avea premiera pe 3 aprilie, la Antena 1, Şerban Copoţ, a devenit tată pentru a doua oară.

Soţia sa, Roxana, a adus pe lume cel de-al doilea băieţel al familiei. Şerban şi Roxana mai au un băieţel, Tedi, în vârstă de 4 ani.

            Încă de la prima oră a dimineţii, Şerban a postat un mesaj pe un site de socializare, prin care îşi anunţa prietenii virtuali că este o zi mare pentru el: „Astăzi o să-mi cunosc cel de-al doilea fiu. Este o zi superbă şi am emoţii cât Casa Poporului!”, a marturisit el, pentru ca în jurul prânzului să dea vestea cea mare: „Nu vă pot descrie bucuria din sufletul meu, dar îmi doresc să aveţi şi voi parte de ea! Bine ai venit pe lume, puiul meu! Mami, te iubesc la infinit!”, a scris Şerban pe pagina sa de Facebook.

            Alături de Andrei Ştefănescu, telespectatorii îl vor putea revederea pe Şerban, începând din 3 aprilie, la „iUmor”, când cel mai „nebun” juriu de televiziune, format din Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac caută cel mai amuzant român. De la momente de teatru, la stand-up, de la muzică la coregrafii amuzante sau de-a dreptul şocante, de la circ şi până la numere excepţionale de magie sunt doar câteva dintre domeniile pe care românii au dorit să le aducă în faţa juriului, mai ales că este bine ştiut faptul că imaginaţia românului nu cunoaşte limite