Şerban Copoţ, câştigãtorul celei de-a cincea ediţii ”Poftiţi la Nea Mărin”

De: Cristiana Trifu / 08.08.2018, 11:11
Şerban Copoţ, câştigãtorul celei de-a cincea ediţii ”Poftiţi la Nea Mărin”
Surorile de la Cheeky Girls, Monica şi Gabriela, Şerban Copoţ şi Coco Marinescu sunt cele patru vedete care au muncit din greu alãturi de Nea Mãrin în administrarea restaurantului de la mare, în cadrul celei de-a cincea ediţii a reality show-ului ”Poftiţi la Nea Mărin”.

Deşi nu au stat o clipã şi nu s-au dat în lãturi de la nicio sarcinã grea pe care Nea Mãrin i-a pus sã o îndeplineascã, concurenţii nu s-au putut bucura de premiul ediţiei, în valoare de 2000 de euro. „De data asta avem în casã 6142 de lei, adicã suntem în minus. Cu pãrere de rãu, deşi echipa aceasta a muncit mult, nu au reuşit sã aducã mulţi clienţi, ca sã ia premiul. Dacã fãceaţi 6000 de lei plus o 1000 de lei plus 1 leu, cineva dintre voi câştiga, şi acela ar fi fost Şerban”, le-a mãrturisit Nea Mãrin.

Deşi nu au câştigat şi banii, cei patru au pãrãsit competiţia victorioşi. „N-am reuşit sã luãm şi banii, asta e, dar în schimb, experienţele pe care le-am câştigat noi aici nu se pot cumpãra cu bani!”, a mãrturisit Monica, în vreme ce Şerban a completat: „Nea Mãrin e un om care pur şi simplu iubeşte viaţa, ba mai mult, e genul de om care te poate ajuta cu acea vorbã bunã care sã îţi aprindã luminiţa în tunelul în care te afli!”.

De cealaltã parte, cu un ajutor nesperat în bucãtãrie în persoana lui Fernando, fost concurent „Chefi la cuţite”, dar şi cu o terasã animatã de clienţi, Liviu şi Andrei sunt mult mai încrezãtori: „Sunt convins cã în câteva zile putem sã-l batem pe Nea Mãrin!”, a mãrturisit Andrei Ştefãnescu.
O nouă ediţie ”Poftiţi la Nea Mărin”, cu alte patru vedete care vor fi nevoite să-l ajute pe Nea Mărin să menţină afacerea profitabilă, va fi difuzată  luni şi marţi, de la ora 20.00, la Antena 1.