Şerban Copot, transformare spectaculoasă. A fost desemnat câştigător pentru a doua oară consecutiv

De: Cătălina Matei / 28.11.2016, 10:53
Şerban Copot, transformare spectaculoasă. A fost desemnat câştigător pentru a doua oară consecutiv
Competiţia transformărilor a fost aprigă şi în această ediţie, la “Te cunosc de undeva!”. Lucian Ionescu l-a imitat pe fenomenalul Freddie Mercury, solistul legendarei trupe "Queen", Adina Răducan a fost pentru o seară o doamnă de un rafinament aparte, a cărei casă rămâne pentru totdeauna una cu acorduri ample, Angela Similea, în timp ce Nico a cântat “Omul bun n-are noroc” transformată în celebra interpretă de muzică lăutărească Gabi Luncă.

 Dima Trofim l-a imitat pe interpretul de muzică populară din Ardeal, Ionuţ Fulea, Misha a fost o artistă ale cărei apariţii scenice sunt expresive şi şocante deopotrivă, celebra Lady Gaga, iar Amna a adus-o pe scena de la “Te cunosc de undeva!” pe Nicola, cu piesa “Îţi mulţumesc”. Dorian Popa s-a transformat sambata seara în J.Yolo, în timp ce Maria Buză şi Pepe au incins atmosfera si au cantat pentru prima dată în limba arabă piesa „Maria, Maria”, precum Kamal El Oujdi.

Cea mai reusita transformare a serii a fost cea realizata de Şerban Copoţ, care l-a imitat pe idolul adolescenţei sale, Keith Flint, solistul trupei The Prodigy,

După Marina Voica şi Marina Scupra, editia de sambata aceasta a show-ului „Te cunosc de undeva!” a avut-o ca invitata pe o alta Marina celebra a muzicii romanesti, Marina Florea care, alături de Florin Ristei şi FreeStay, a interpretat câteva dintre cele mai cunoscute refrene din repertoriu propriu.

Si tot sambata aceasta, proaspata mamica Andreea Bălan a revenit in juriu, alături de Ozana Barabancea, Aurelian Temişan şi Andrei Aradits, în timp ce Cosmin Seleşi a prezentat singur această gală, căci colega sa, Alina Puşcaş, a devenit mama pentru a doua oară.