Şerban Copoţ va deveni tată pentru a doua oară

De: Nicoleta Nicolae / 04.12.2015, 15:00
Şerban Copoţ va deveni tată pentru a doua oară
Şerban Copoţ, pe care telespectatorii Antenei 1 îl urmăresc în fiecare seară de sâmbătă, în show-ul “Te cunosc de undeva!”, se pregăteşte să devină tătic pentru a doua oară. Soţia lui, Roxana, însărcinată în luna a cincea, va aduce pe lume anul viitor, în luna martie, un băieţel.

“Am primit vestea cu o mare bucurie pe care, o vreme, am ţinut-o doar pentru noi. După ce anul acesta Roxana a pierdut o sarcină, am devenit uşor paranoici şi nu am mai spus nimănui nimic, nici măcar părinţilor. Abia acum o lună de zile le-am dat fericita veste. Acum, aşteptăm cu mare drag să vină pe lume cel de-al doilea băieţel al nostru!”, spune Şerban.

Roxana şi Şerban Copoţ sunt deja părinţii unui puşti adorabil, Tudor (4 ani), care îşi aşteaptă cu nerăbdare frăţiorul. “Tedi pune în fiecare seară capul pe burtica mamei, ca să-i cânte frăţiorului său şi să-i vorbească prin buric (râde). I-a ales deja numele, Victor Alexandru, şi a pus deoparte jucării pentru el. A făcut chiar şi lista pentru Moş Crăciun, căruia îi cere o bormaşină pentru tata, un parfum pentru mama, un sticks pentru pisica noastră, Mitzouchi, şi o suzetă pentru frăţiorul lui”, mai spune concurentul de la “Te cunosc de undeva!”.