Şerban Copoţ:“Mi-am împlinit un vis. Am fost foarte fericit pe scenă”

De: Cătălina Matei / 25.11.2016, 11:25
Şerban Copoţ:“Mi-am împlinit un vis. Am fost foarte fericit pe scenă”
Visul lui Şerban Copoţ de a se transforma în Keith Flint, solistul trupei The Prodigy, se va împlini, sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”.

“De când am participat la cel de-al treilea sezon mi-am dorit acest personaj. Sunt fan Prodigy. Datorită lor m-am apucat de dans. Iar albumul lor, “The Fat of the Land”, din 1997, a avut un impact major asupra vieţii mele ca artist. Le cunosc aproape tot repertoriul, iar piesa pe care o voi cânta este una dintre cele mai tari. Am fost foarte fericit pe scenă. Şi am fost foarte fericit să interpretez acest personaj! Mi-am împlinit un vis”, ne-a spus Şerban.

La filmarea acestei gale, în public s-a aflat şi Tedi, fiul cel mare al artistului, la rându-i fan Prodigy. Când l-a văzut, în culise, pe tatăl său, micuţul a avut o reacţie neaşteptată. ““Tata, arăţi ca un clovn!”, aşa mi-a spus”, mai spune Şerban, amuzat.

Cât de bine a reuşit el să se transforme în Keith Flint, solistul trupei The Prodigy, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediţie a show-ului “Te cunosc de undeva!”.