Şerban de la Animal X este îndrăgostit!

Apropo.ro / 17.08.2012, 08:00
Şerban de la Animal X este îndrăgostit!
Şi-a rezervat o mansardă de VIP într-un castel pe malul mării şi cântă cu buzunarele pline de …fericire. Şerban de la Animal X s-a îndrăgostit din nou! Cum de s-a întâmplat? Nimic mai simplu! Află povestea!

Hienă şi-a intrat în rol şi a urmat cu stricteţe sfaturile regizorului noului videoclip al trupei care a fost nimeni altul decât Lazăr Cercel, adică Tzapu de la Animal X.

Serban de la Animal X in noul videoclip al trupei!Băieţii de la Animal X s-au urcat în maşina de scris şi au plecat în vacanţă-n Paris! De fapt au fost plecaţi pe malul mării unde au filmat videoclipul noului lor single „Povestea Noastră” pe care l-au lansat de Sfântă Maria, ca un cadou pentru toţi cei care şi-au sărbătorit ziua de nume.

Având în vedere relaţia speciala pe care o au cu fanii lor, băieţii de la Animal X i-au lăsat pe aceştia să decidă cine va fi protagonista videoclipului noului single. Astfel, frumoasa fată din videoclip a fost aleasă în cadrul unui concurs de către publicul prezent la concertul aniversar de 13 ani al trupei, susţinut în luna mai.

Videoclip Animal XFata este brunetă, frumoasă, cu picioare lungi de manechin şi cu un zâmbet de revistă. Scene romantice încadrate intr-o poveste plină de culoare şi zâmbet definesc noul videoclip Animal X! Toată povestea o puteţi urmări în cel mai nou videoclip Animal X!

Ca şi în cazul single-ului „Doar tu şi eu”, videoclipul „Povestea noastra” este produs de „X Music and Video”, casa de producţie a trupei Animal X, în regia lui Lazăr Cercel (Tzapu), basistul trupei. Piesa este compusă în întregime (muzică şi versuri) de către membrii formaţiei Animal X.

Aşa cum ne-au obişnuit deja, versurile noului single, scrise de talentatul Lazăr, sunt un joc inventiv de cuvinte ce transmit emoţie şi culoare într-o notă extrem de pozitivă:

Refren:

Ne urcăm în maşina de scris
Şi plecăm în vancanţă-n Paris!
Ce mai contează când eşti lângă mine!?
Am rezervat o mansardă de VIP,
Intr-un super castel de nisip
Şi adorm în gând cu tineee!!!

Puteţi viziona videoclipul aici: