Șerban de la „Animal X” participă la „Dansez pentru tine” (Interviu)

De: Gabriela Voicu / 01.10.2012, 16:11
Șerban de la
Hienă de la Animal X se pregătește să intre în ringul de la "Dansez pentru tine" și promite că echipa lui va fi cea mai bună.

Șerban din trupa Animal X a bătut palma cu „Dansez pentru tine” de la ProTV, dar se declară un dezastru la stilul de dans latino. Iată ce spune fostul break-dancer despre noua provocare.

– Cum stai cu dansul? O să faci senzație în ringul de la „Dansez pentru tine”?

Șerban: Nu am mai călcat într-o sală de dans de 8-10 ani, dar bănuiesc că este ca mersul pe bicicletă, și dacă ai groove-ul în tine, mai există șansă. Îmi doresc să am un coregraf cu multă răbdare pentru că am foarte mult de recuperat. Trebuie să recunosc că am mari emoții pentru că este o ipostază în care nu am mai fost de foarte multă vreme și îmi place să căștig. Nu știu dacă o să fiu senzația sezonului, dar o să dau tot ce pot pe ringul de dans.

î

Hienă, Animal X

– Cum ai primit propunerea de a participa la „Dansez pentru tine”?

Șerban: Cu reținere… Din câte am înțeles de la colegii mei de breaslă este foarte solicitant din punct de vedere psihic și fizic. La televizor se vede doar 10% din munca pe care o depui zilnic în speranța de a câștiga alături de partener marele premiu. Încărcătura emoțională este foarte mare, așteptările mari, e o competeție pentru care trebuie să fii pregătit.

– La ce fel de dansuri te pricepi cel mai bine?

Șerban: Sunt un dezastru în zona latino și aici va trebui să lucrez cel mai mult. Sper ca juriul să fie indulgent cu un fost break-er pentru că mă voi strădui să fim echipa cea mai bună. Și așa vom fi.

Citește interviul integral, pe Protvmagazin.ro