Șerban de la Animal X și-a cucerit iubita cu „zâmbete, cântece și dansul împerecherii”

Apropo.ro / 06.11.2012, 19:00
Șerban de la Animal X și-a cucerit iubita cu
Serban de la Animal X este un artist cu o carieră reușită și o familie cât se poate de frumoasă. Află detalii despre viața sa particulară.

Șerban de la Animal X sau „Hienă” (31 de ani), după cum îl mai cunosc fanii, are o familie cu care se mândrește, la fel și cu realizările profesionale.

Are o relație ce durează de mai mulți ani și este tatăl unui băiețel în vârstă de 1 an. Despre meseria de tată, Șerban spune: „Este o experiență ce nu poate fi explicată, ci doar trăită„.

Îmi doresc să fiu. Bun, răbdător, înțelegător și lista ar putea continua multe rânduri„, mai adaugă Șerban pentru protvmagazin.

Serban alaturi de familie

Atât Șerban, cât și iubita lui, Roxana Stan, își mai doresc un frățior sau o surioară pentru cel mic, dar nu grăbesc lucrurile, ci le lasă să decurgă normal.

Șerban și Roxana formează un cuplu de mulți ani, dar niciodată nu au luat în calcul și varianta căsătoriei.

Încă nu am cerut-o de soție, chiar râdeam acum ceva săptămâni pe această temă pentru că noi suntem o familie de ceva timp și nu ne-a stat deloc gândul la asta„, spune Șerban.

În ce privește modul în care artistul și-a cucerit iubita, acesta declară: „Cu zâmbete, cântece și dansul împerecherii precum la păsările amazoniene. Secretele meseriei se predau doar din tată în fiu„.

Citește mai multe detalii despre interviul cu Șerban de la Animal X, pe protvamagazin.ro