Serban Huidu a aflat de la autoritati cum a provocat accidentul

De: Tanase Dragos - Marian / 03.11.2011, 09:50
Serban Huidu a aflat de la autoritati cum a provocat accidentul
Probele administrate pana in prezent in dosarul in care Serban Huidu este invinuit pentru ucidere din culpa arata ca acesta nu a provocat accidentul din cauza deraparii, cum s-a crezut initial.

Procurorii de caz au dispus efectuarea unei expertize tehnice pentru stabilirea imprejurarilor in care s-a produs accidentul rutier provocat de Serban Huidu, in urma caruia au murit trei persoane. Obiectivele expertizei dispuse au in vedere inclusiv cererile formulate de apartinatorii victimelor.

Autoritatile sustin ca adevarata cauza a tragediei o reprezinta faptul ca Huidu nu a adaptat viteza la conditiile de trafic pe un carosabil umed.

Cunoscutul realizator TV Serban Huidu a produs un grav accident in data de 16 octombrie, in jurul orei 11:55, la intrarea in localitatea brasoveana Timisul de Sus, pe DN1.

Serban Huidu era socat, imediat dupa accident

Serban Huidu era socat, imediat dupa accident

Atunci, autoturismul Mercedes (SUV) pe care il conducea, dinspre Predeal catre Brasov, s-a ciocnit frontal cu un autoturism marca Dacia Logan. In urma impactului, soferul Loganului si o alta pasagerea au murit pe loc, o a treia vicitma din acelasi autoturism decedand o zi mai tarziu la spital. Huidu se afla in masina cu familia sa, sotia si cei doi copii, dar si cu bona acestora, care nu au suferit rani grave.

Citeste mai multe detalii despre accidentul lui Serban Huidu, pe Mediafax.ro!