Serban Huidu, audiat la Parchetul Judecatoriei Brasov

Apropo.ro / 21.10.2011, 11:14
Serban Huidu, audiat la Parchetul Judecatoriei Brasov
Serban Huidu a ajuns, azi dimineata la Parchetul Judecatoriei Brasov, unde a fost citat pentru audieri si pentru a-i fi adus la cunostinta ca a fost inceputa urmarirea penala impotriva sa.

Update:

Serban Huidu si-a sustinut declaratia in fata procurorilor, in urma unei audieri de doua ore, marturisind ca a derapat si din acest motiv s-a produs accidentul. In privinta vitezei pe care o avea in momentul impactului, Serban declara ca nu isi mai aminteste.

„Si-a sustinut declaratia facuta. A derapat. Despre viteza nu cunoastem nimic”, a spus Ioan Manjina, avocatul prezentatorului tv.

Stirea initiala:

Serban Huidu a ajuns la sediul Parchetului Judecatoriei Brasov in jurul orei 9.30, insotit de avocat.

Ion Minjina, avocatul lui Serban Huidu, declara, joi, ca realizatorului TV i s-a comunicat sa aduca mai multe documente medicale care sa ateste faptul ca era apt pentru a conduce autovehicule, iar in prezent acesta asteapta documente medicale de la clinica din Viena unde Huidu a fost spitalizat in urma accidentului de schi.

Realizatorul TV nu a facut nicio declaratie jurnalistilor, avocatul acestuia cerandu-le ziaristilor sa faca loc pentru a le permite accesul.

Accident Serban Huidu

Imagine de la locul accidentului. Trei persoane si-au pierdut viata in urma coliziunii frontale cu masina lui Serban Huidu

Parchetul Judecatoriei Brasov a inceput, marti, urmarirea penala fata de realizatorul TV Serban Huidu, pentru uciderea din culpa a trei persoane.

Potrivit reprezentantilor Parchetului Judecatoriei Brasov, pana in prezent in acest dosar au fost audiati sapte martori, care au avut declaratii contradictorii, unii sustinand ca masina de teren condusa de Serban Huidu a intrat in depasire, iar altii ca a derapat si astfel a ajuns pe contrasens. De altfel, cele doua ipoteze – deraparea masinii in conditii de carosabil umed si efectuarea unei depasiri neregulamentare – sunt principalele ipoteze luate in calcul de anchetatori.

Potrivit Cancan, Serban Huidu a petrecut ieri mai bine de doua ore la postul de radio pentru care lucreaza. Apropiatii spun ca este posibil ca Huidu sa se retraga din viata publica.

Citeste mai multe detalii despre audierea lui Serban Huidu, pe Mediafax