Serban Huidu, implicat intr-un accident rutier pe DN1

Apropo.ro / 16.10.2011, 13:18
Serban Huidu, implicat intr-un accident rutier pe DN1
Doua persoane au murit, iar alte cinci au fost ranite, in urma ciocnirii frontale a doua masini, pe DN1, care s-a produs intre Timisul de Sus si Brasov, accidentul fiind provocat de catre prezentatorul TV, Serban Huidu.

Serban Huidu a fost implicat intr-un nou accident, acesta provocand o ciocnire frontala cu un alt autoturism, pe DN1 intre Timisul de Sus si Brasov, acesta aflandu-se la volanul unui autoturism tip jeep impreuna cu sotia si cei doi copii.

Accidentul a avut loc duminica, 16 octombrie 2011, in jurul orei 11:55, la intrarea in localitatea brasoveana Timisul de Sus.

Din primele cercetari la fata locului,prezentatorul TV a derapat si a intrat pe contrasens lovind frontal un autoturism marca Dacia Logan.

In urma impactului, soferul autoturismului Logan, care circula regulamentar, si pasagerul acestuia din dreapta, au decedat, conform declaratiilor comisarului-sef Liviu Naghi, purtatorul de cuvant al Politiei Brasov.

Pe bancheta din spate a Loganului se mai afla o persoana care a fost transportata in regim de urgenta intrucat a suferit traumatisme grave la coloana vertebrale.

Membri familiei Huidu se afla in afara oricarui pericol dar prezinta leziuni usoare care sunt verificate in acest moment, ei fiind transportate cu ambulanta la Spitalul Judetean Brasov.

Purtatorul de cuvant Smurd Brasov a declarat ca Serban Huidu a suferit un traumatism usor la nivel cranian iar sotia acestuia, traumatism usor la glezna.

Potrivit serfului Ambulantei Brasov, Magdalena Pirosca, unul dintre copii lui Huidu a suferit traumatisme minore si un traumatism cerebral, dar fara pierderea cunostintei, si a fost transportat la Spitalul de Copii din Brasov. Celalalt copil a fost preluat si el de o ambulanta SMURD si dus la acelasi spital. Conform sursei citate, cei doi copii, in varsta de 2 si 4 ani, sunt in stare stabila.

Sa stai cu radarul la panda e de neconceputdeclara prezentatorul TV in 2009, dupa ce ii fusese ridicat permisul de conducere din cauza incalcarii marcajului continuu de pe carosabil, cand acesta a efectuat o depasire neregulamentara a unei coloane de autovehicule in aceeasi zona (la un kilometru distanta ) intre Timisul de Sus si Brasov.

Circulatia pe DN1 intre Brasov si Predeal se desfasoara pe un singur sens, la fata locului existand mai multe echipaje de interventie.

In urma cu aproximativ 1 an, pe 29 decembrie 2010, Serban Huidu a ajuns in coma in urma unui grav accident de ski in Austria, suferind leziuni grave la cap, fiind la un pas de moarte.

Acesta a urmat o procedura stricta de recuperare fizica si la aproximativ jumatate de an, prezentatorul TV a declarat ca si-a revenit aproape complet, declarand intr-un interviu pentru Libertatea ca „Deja visez clipa in care o sa fiu iar pe schiuri. Deocamdata, trebuie sa stau cuminte, sa ma recuperez. Plus ca n-am voie sa am vreo alta lovitura la cap, vreme de un an„.