Serban Huidu, inlocuit de Catalin „Dezbracatu” la Cronica Carcotasilor

Apropo.ro / 27.10.2011, 10:16
Serban Huidu, inlocuit de Catalin
Dupa ce Serban Huidu a anuntat ca se retrage din viata publica, in urma accidentului rutier din 16 septembrie, surse din cadrul Prima TV au declarat ca noul coleg al lui Mihai Gainusa in emisiunea Cronica Carcotasilor va fi Codrut Keghes, alias Catalin "Dezbracatu".

Serban Huidu va fi inlocuit de Codrut Keghes, alias „Dezbracatu'”, la Cronica Carcotasilor, in urma deciziei lui Hudiu de a se retrage din viata publica dupa accidentul din 16 octombrie.

Mihai Gainusa a declarat pentru Jurnalul National ca editia din aceasta seara „va fi o emisiune despre emisiune. O sa fie ceva diferit, o discutie cu invitati”.

Editia nu va avea scopul de a-l apara pe Serban Huidu​, cel putin asa sustine colegul sau.

Codrut Keghes, de 39 de ani, a urmat cursurile Facultatii de Teatru ale Universitatii Hyperion. Nu a terminat facultatea, insa s-a remarcat prin talentele de imitator la emisiunea „Bank Show”, de la Prima TV, in 2001, cand a fost desemnat si castigator.

Huidu, inlocuit de „Dezbracatu” la Cronica Carcotasilor

Keghes si-a continuat cariera la Prima TV, avand propria sa emisiune – „Comedy Bar”. In 2002, Serban Huidu i-a propus sa se alature echipei „Cronica Carcotasilor”, unde avea propriul segment in care joaca rolul lui „Dezbracatu'”, un personaj excentric care acopera evenimentele mondene ale Capitalei.

Pe langa activitatea sa la „Cronica Carcotalilor”, Codrut Keghes a mai fost realizatorul emisiunilor „Ciao TV”, „Fitze cu Dezbracatu'” si participa la emisiunea „Clanul Carcotasilor”, la Prima TV.

Serban Huidu a anuntat in urma cu doua zile, pe blogul personal, ca se retrage de la emisiune din respect pentru cele trei victime care au decedat in accidentul din 16 octombrie.