Șerban Huidu, naș pentru fiica Giuliei Anghelescu

Apropo.ro / 09.05.2012, 09:27
Șerban Huidu, naș pentru fiica Giuliei Anghelescu
Giulia Anghelescu și Vlad Huidu își vor boteza fiica în luna iulie a acestui an. Nașul micuței va fi Șerban Huidu.

Botezul fiicei Giuliei Anghelescu și a lui Vlad Huidu va avea loc pe data de 7 iulie 2012. Nașii de botez ai micuței vor fi Șerban și Cristina Huidu.

Șerban va fi nașul Antoniei. Giulia și Vlad vor să facă botezul în weekendul 7-8 iulie, cel mai probabil pe 7 va fi, pentru că apoi vor să plece într-o vacanță”, au declarat surse din anturajul celor doi.

Șerban si Cristina Huidu

Șerban si Cristina Huidu (Foto: Publimedia)

Biserica la care va fi botezată micuța Antonia Sabina nu a fost încă stabilită, dar se știe că aceasta va fi urmată de o mare petrecere la un restaurant de lux din Capitală, la care sunt așteptați 150 de invitați.

Prietenii de familie susțin că, de la nefericitul accident din octombrie 2011, Șerban Huidu s-a apropiat mai mult de biserică. „A boteza un copil este o responsabilitate foarte mare.E e o bucurie pentru Dumnezeu. Păcatele îți sunt iertate doar prin sfânta spovedanie. Probabil Șerban vrea să se apropie mai mult de Dumnezeu, după ce a trecut printr-un accident așa de nefericit. E un lucru mare să fii părinte spiritual și este bine să botezi câți mai mulți copii”, a declarat pentru Click preotul Victor Cârcee de la Biserica „Sfântul Ilie” din Vatra Dornei (jud. Suceava).