Şerban Huidu, reacţie acidă la adresa Oliviei Steer: „Eşti imbecil să o crezi? Îţi meriţi soarta! Lasă-i pe ăia deştepţi să perpetueze specia”

De: Cătălina Matei / 21.09.2016, 13:35
Şerban Huidu, reacţie acidă la adresa Oliviei Steer: „Eşti imbecil să o crezi? Îţi meriţi soarta! Lasă-i pe ăia deştepţi să perpetueze specia”
Olivia Steer a devenit una din cele mai controversate vedete după ce şi-a exprimat public opiniile, spunând că boli precum cancerul se vindeca de la sine, cu ajutorul plantelor, fără a apela la chimioterapie, iar mamografiile ar fi, de fapt, un “truc murdar”, nerecomandându-le femeilor să meargă la un astfel de control medical.

Despre părerile extreme ale Oliviei Steer privind vaccinurile şi medicamentele, Şerban Huidu a ţinut să-şi împărtăşească opinia pe blogul personal.

Andi Moisescu sare în apărarea soţiei sale: “Olivia Steer a fost pur şi simplu linşată”

Reacţia prezentatorului de la Prima tv este dură: „Am citit acum câtva timp pe net o idee bestială despre activitatea numitei Olivia. Prin toată activitatea ei Olivia Steer promovează selecţia naturală. Cum? Simplu: eşti suficient de stupid să crezi că vaccinul îţi face rău? Faci o sănătoasă variola sau difterie şi te cureţi. Crezi că sucurile naturale îţi fac bine? Bei ca idiotul până crăpi din cauza pancreasului! Mai nou nu îţi faci mamografie că a spus tanti Steer că nu sunt bune! Şi tu ca dobitoacă o crezi. Şi nu faci. Deci o să mori cu zile. Exact aşa se face selecţia naturală: eşti imbecil să o crezi? Îţi meriţi soarta! Punct! Lasă-i pe ăia deştepţi să perpetueze specia”, a scris Şerban Huidu pe blogul său.

Scandal! Un nou val de critici la adresa Oliviei Steer. Ce a spus despre adopţiile făcute de cuplurile homosexuale

Foto Facebook

S-au dus zilele bune! Şerban Huidu e de nerecunoscut – FOTO