Şerban Huidu revine la TV. Va avea o nouă „bebeluşă”

De: Nicoleta Nicolae / 21.09.2015, 09:14


Şerban Huidu revine la TV. Va avea o nouă
De azi, în fiecare săptămână, de luni până joi, de la ora 20.15, „Cronica Cârcotaşilor” revine la Prima TV cu Şerban Huidu la pupitru.

După cinci ani de exil în spatele camerelor, realizatorul TV dezvăluie, pentru „ring”, ce l-a determinat să revină pe sticlă după accidentul auto din 16 octombrie 2011, soldat cu trei morţi.
Împăcat cu sine, Şerban Huidu susţine că retragerea lui a fost o alegere, nu o condiţie: „Sunt lucruri pe care mi le-am asumat şi pe care era normal să le ţin deoparte. Din presă n-am plecat niciodată. Dacă eram sculer-matriţer, nu trebuia să mă opresc pentru că am făcut un accident. Din respect, au fost nişte ani de pauză, dar mă reîntorc cu o echipă, nu sunt doar eu în prim-plan. În 2011, am scris pe blog că mă voi retrage din prim-planul «Cronicii», n-am spus că plec dintr-o meserie pe care o fac de peste 20 de ani”.

 „Fiind o emisie mai extinsă, era nevoie de încă doi oameni. M-am gândit că ar fi mai bine să fie patru şi să mă întorc. N-am emoţii, am avut vreo cinci ani de pauză, cu un mic intermezzo înainte de al doilea accident (între accidentul la schi şi cel auto – n.r.), adică vreo două emisii. Dar e ca mersul pe bicicletă, când înveţi, nu prea uiţi. Mă voi ocupa de tot ce înseamnă structura emisiunii şi texte. Nu vor fi mari schimbări, suntem doar mai mulţi şi o nouă «bebeluşă».