Serban Huidu se retrage din viata publica

Apropo.ro / 24.10.2011, 11:54
Serban Huidu se retrage din viata publica
Realizatorul de televiziune Serban Huidu intentioneaza sa se retraga din viata publica. Mihai Gainusa ar putea avea, pe viitor, un alt partener de emisiune.

Surse apropiate lui Serban Huidu au declarat, pentru Mediafax, ca acesta intentioneaza sa anunte, miercuri, retragerea sa din viata publica.

Sursele citate au declarat ca Mihai Gainusa, colegul lui Huidu, va realiza in viitor emisiunea, nefiind luata pana acum decizia cooptarii unui alt eventual co-prezentator.

Serban Huidu va anunta, cel mai probabil miercuri, ca se retrage din viata publica„, au declarat sursele citate.

De altfel, vineri, reprezentantii Prima TV au declarat ca emisiunea „Cronica Carcotasilor” se va relua in 2 noiembrie la Prima TV, dupa doua saptamani de pauza. „Pe 2 noiembrie se va relua difuzarea emisiunii, dar inca nu am decis in ce formula”, au declarat pentru Mediafax reprezentantii televiziunii.

Pe de alta parte, emisiunea matinala „Cronica Carcotasilor” de pe Kiss FM, prezentata in mod obisnuit de Serban Huidu, Mihai Gainusa si Oana Paraschiv si intrerupta in 17 octombrie, dupa accidentul lui Serban Huidu, a fost inlocuita luni dimineata cu programul „Kissteria Matinala”, cu Johnny si Angel.

Citeste mai multe detalii despre retragerea lui Serban Huidu, pe Mediafax