Şerban Huidu şi-a promovat amanta la TV?

Apropo.ro / 23.09.2014, 08:56
Şerban Huidu şi-a promovat amanta la TV?
După tragicul accident de circulatie pe care l-a provocat în 2009, Şerban Huidu a fost supus mereu la critici şi atacuri.

Săptămâna trecută, de pildă, pe blogul serbanhuidu.ro, Şerban a fost atacat din nou. După ce şi-a exprimat regretele despre dispariţia fostului său coleg Claudiu Roman, Huidu a fost acuzat de un cititor că ”îşi promovează amantele de la radio şi de la tv”, făcând trimitere direct la noua prezentatoare a ”Cronicii Cârcotaşilor”, Ioana Petric, una din ”bebeluşele” Cronicii.

 ”Tu nu ştii decât să îţi promovezi amantele de la radio şi de la tv. A ajuns o dansatoare fără creier să prezinte o emisiune cu tradiţie, nu mai zic şi de Oana aia care cică era cu ştirile…Bravo lui Găinuşa şi ceilalţi că s-au rupt de tine.O să dispari cât de curând cu fumurile tale”, a comentat cititorul ”bincica”.

”Nu pot aduce oameni noi la treabă că gata sunt amantele mele! (…) Dansatoarea fără creier a terminat dreptul cu tot cu master-la stat! (…) O să dispar când vreau eu, tu ai face bine să nu îşi muşti limba că o să te otrăveşti – anonimule!”, a replicat Huidu.

După destramarea vechii echipe a ”Cronicii Cârcotaşilor”, Ioana Petric şi Alex Bogdan (Mondenii) sunt prezentatorii emisiunii de la Prima TV.