Șerban Huidu: trei morți, nicio zi de pușcărie!

De: Dragos Tanase / 29.06.2012, 12:20
Șerban Huidu: trei morți, nicio zi de pușcărie!
Fostul realizator TV Șerban Huidu, trimis în judecată pentru ucidere din culpă în urma accidentului soldat cu trei morți, a fost condamnat, vineri, de Judecătoria Brașov, la doi ani și șase luni de închisoare cu suspendare.

Anul acesta, la jumătatea lunii mai, Șerban Huidu a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă, în urma accidentului soldat cu trei morți produs în octombrie 2011 zona localității Timișul de Sus din județul Brașov.

În urma accidentului provocat de Huidu și-au pierdut viața Ioan Garbis, Magda Drăghici și Ștefan Lungu Balogh, cei trei fiind colegi la o firmă din Brașov. Potrivit concluziilor expertizei tehnice, la momentul accidentului mașina condusă de Șerban Huidu rula cu 87 de kilometri la oră, în condițiile în care limita de viteză era de 50 de kilometri la oră, și a intrat total pe contrasens, provocând acea tragedie.

Atât a mai rămas din Loganul lovit de Huidu

Atât a mai rămas din Loganul lovit de Huidu

În 16 octombrie 2011, ei se îndreptau cu un autoturism Dacia spre Aeroportul Otopeni, iar Șerban Huidu circula dinspre Capitală spre Brașov. La ieșirea din localitatea Timișul de Sus, județul Brașov, într-o zonă în care sunt curbe, a intrat cu mașina pe contrasens și a izbit autoturismul Dacia în care se aflau cele trei persoane. Huidu se afla în mașină împreună cu soția sa, cu cei doi copii, în vârstă de 2 și 4 ani, și cu bona acestora.