Șerban Huidu, trimis în judecată pentru ucidere din culpă

De: Dragos Tanase / 14.05.2012, 16:20
Șerban Huidu, trimis în judecată pentru ucidere din culpă
Realizatorul TV Șerban Huidu a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă, în urma accidentului soldat cu trei morți, produs în octombrie 2011 zona localității Timișul de Sus.

„Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov au dispus, astăzi, 14 mai 2012, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată a inculpatului Huidu Șerban Sebastian sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a informat, luni, Biroul de presă al Ministerului Public.

Procesul va începe în data de 21 iunie 2012, la Judecătoria Brașov.

În data de 16 octombrie 2012, Șerban Huidu a fost implicat într-un accident rutier pe DN1, în timp ce se deplasa dinspre Capitală spre Brașov. La ieșirea din localitatea Timișul de Sus, într-o zonă în care sunt curbe, a intrat cu mașina pe contrasens și a izbit autoturismul Dacia Logan în care se aflau trei persoane, care si-au pierdut viața. Huidu se afla în mașină împreună cu soția sa, cu cei doi copii în vârstă de 2 și 4 ani, dar și cu bona acestora.

În 18 octombrie 2011, Parchetul Judecătoriei Brașov începuse urmărirea penală față de realizatorul TV Șerban Huidu, pentru uciderea din culpă a celor trei persoane.

Cu aproximativ un an în urmă, în 28 decembrie 2010, realizatorul emisiunii „Cronica Cârcotașilor” a avut și un accident de schi în Austria, Șerban Huidu fiind în comă indusă, atunci, pentru câteva zile.

Citește mai multe detalii despre accident și expertiza tehnică, pe Mediafax.ro