Serban Huidu va fi coleg cu Mircea Badea?

Apropo.ro / 09.09.2011, 10:21
Serban Huidu va fi coleg cu Mircea Badea?
Afla care a fost reactia lui Serban Huidu in momentul in care a aflat ca Dan Voiculescu s-ar putea sa cumpere Prima TV!

Serban Huidu este ingrozit si dezbustat de gandul ca Prima TV, impreuna cu celelalte posturi de televiziune si radio afiliate, ar putea fi cumparata de patronul trustului Intact, politicianul Dan Voiculescu.

Astfel, la aflarea unor zvonuri legate de acest subiect, carcotasul a tinut sa mentioneze pe blogul sau ca Voiculescu nu va incheia niciodata aceasta afacere si ca ar prefera sa lucreze gratis pentru restul vietii decat sa-l aiba sef pe acesta.

„Am citit zile trecute ca ne-a cumparat trustul Intact! Mai sa fie! Deja ma pregateam sa fac matinalul cu Badea si Misu sa scrie pentru Bedeac!

O intoxicare ieftina, specific securista cu care Felix a mai incercat o data apa! Din fericire Prima tv, Kissfm, Magicfm, Rockfm si Kisstv nu sunt de vanzare! Cel putin nu pentru Felix, care nu are nici banii si nici profilul potrivit. El vrea sa cumpere alte radiouri si alte televiziuni doar doar o bate Protv-ul!

Tin sa il anunt pe tovarasul Voiculescu, prin aceasta nota informativa, ca daca prin absurd ajung Prima si radiourile la el, ca as lucra si gratis pentru oricine numai pentru Felix nu! E cel mai mare rau ce i s-a intamplat Romaniei”, scrie Serban Huidu.