Șerban Ionescu, la recuperare în Germania

Apropo.ro / 03.08.2012, 13:30
Șerban Ionescu, la recuperare în Germania
După mai multe săptămâni în care aproape nu s-a știut nimic de Șerban Ionescu, Claudiu Bleonț anunță că acesta încă se află la recuperare în Germania.

Șerban Ionescu a ținut atenția presei cu suferința sa. După mai multe diagnostice incerte, prof. dr. Ovidiu Băjenaru, președintele comisiei medicale care l-a evaluat pe actorul român, a declarat că nu are neuroborelioză.

Cum nu s-au aflat mai multe detalii referitoare la boala de care suferă, Șerban Ionescu a fost transferat la o clinică din Germania.

A urmat apoi o perioadă de tăcere, timp în care nu s-a știut mare lucru despre cum se simte Șerban Ionescu.

Claudiu Bleont

Claudiu Bleonț

Actorul Claudiu Belonț a făcut o delarație publică în acest sens, pentru a anunța apropiații actorului de starea lui de sănătate, în condițiile în care mulți i-au sărit în ajutor.

Șerban se află în Germania la tratament, la analize, într-un spațiu unde se studiază de mai mult timp această problemă (boala Lyme – n.r.). El a fost mutat de la München la Berlin. E tratabil și medicii caută variante. Orice situație are mai multe variante de a fi negociată, deci se caută cel mai bun tratament special pentru cazul lui. Șerban face recuperare în Germania pentru că aici nu avea această șansă… Medicii de la noi dezbăteau diagnosticul, apăruseră mai multe variante cum că nu ar fi chestia asta, ci altceva. Situația nu e una ușoară pentru familie, pentru Șerban, Magda și Carol (fiul maestrului, în vârstă de 15 ani – n.r.). Ei cu toții au nevoie de liniște„, a declarat Claudiu Bleonț

Și specialiștii germani sunt, totuși, într-o situație de început cu această afecțiune și nu numai față de Șerban, ci și față de alte boli care sunt complet noi pentru lumea medicală. Evoluează și virusurile, iar medicina se confruntă cu noi cazuri. Ceea ce se încearcă acum pentru Șerban are efect și pentru mulți alți oameni care pot ajunge în situația aceasta. Deci a rezolva condiția lui e, în același timp, benefic pentru noi toți, deoarece putem fi oricând expuși unei astfel de probleme„, a mai spus Belonț.