Șerban Ionescu mai are o șansă: transferul la Viena

Apropo.ro / 15.05.2012, 13:00
Șerban Ionescu mai are o șansă: transferul la Viena
Medicii care îl au sub observație pe actorul Șerban Ionescu i-au recomandat acestuia un tratament profesionist la un spital din Viena.

Starea de sănătate a actorului Șerban Ionescu se înrăutățește de la o zi la alta. Boala de care suferă actorul, borelioză (sau lyme), se află într-un stadiu avansat, astfel că medicii de la Spitalul S.R.I. „Agappia Ionescu”, unde se află internat acum, i-au recomandat un transfer la un spital din Viena, pentru un tratament profesionist.

În prezent, Șerban Ionescu nu dispune de toate fondurile financiare necesare unui astfel de transfer, astfel că mai mulți colegi de teatru i s-au alăturat și au pornit o campanie de strângere de fonduri. Șerban a fost împotriva acestei campanii, din orgoliu. Horațiu Mălăiele, un apropiat al lui Șerban, l-a vizitat și a încercat să îl convingă pe acesta să se lase ajutat.

Prietenii lui au organizat mai multe evenimente caritabile pentru a strânge suma necesară transferului lui la o clinică vieneză.

Pentru marele actor s-a creat un cont în care toți cei care doresc pot dona bani, iar pe data de 26 mai, la TNB se va juca piesa „Dineu cu proști”, în care actorul a interpretat un rol. Atunci va avea loc evenimentul de strângere de fonduri propriu-zis, pentru ca Șerban să poată pleca la tratament la Viena.

Cei care vor să-l ajute, pot dona bani în contul deschis pe numele actorului.

Numar cont: RO 19RNCB0318050015460001

Titular: ȘERBAN IONESCU

Banca Comercială Română

Sucursala Piața Rosetti