Seres a depus plângere la DNA împotriva deputatului PD Oltean

Apropo.ro / 27.11.2006, 10:12
Seres a depus plângere la DNA împotriva deputatului PD Oltean
Ministerul Economiei si Comertului, Codrut Seres, a înaintat, luni dimineata, Directiei Nationale Anticoruptie, o plângere împotriva deputatului PD Ioan Oltean, pe care îl acuza ca încercat sa faca trafic de influenta, pentru ca firma Beny Alex sa cumpere electricitate de la centralele

Ministerul Economiei si Comertului, Codrut Seres, a înaintat, luni dimineata, Directiei Nationale Anticoruptie, o plângere împotriva deputatului PD Ioan Oltean, pe care îl acuza ca încercat sa faca trafic de influenta, pentru ca firma Beny Alex sa cumpere electricitate de la centralele de stat.

Seres a declarat, într-un interviu aparut luni în cotidianul „Jurnalul National” ca Oltean i-a cerut în repetate rânduri sa „ajute” firma respectiva.

„A venit personal la mine, de trei ori în ultimele doua luni, m-a asteptat a intrat si mi-a zis «Ajutati-ma si pe mine cu firma aia, sa ia si ei niste curent!». Prima oara am crezut ca-i o greseala, a doua oara ca n-a înteles omul ce i-am spus, a treia oara i-am spus «Domnule, hai sa fim întelesi: ce se poate se poate, ce nu nu»”, a spus Seres în interviu.

Mediafax