Seres: Basescu a devenit predictibil

Apropo.ro / 09.01.2008, 09:40
Seres: Basescu a devenit predictibil
Codrut Seres a declarat ca gestul presedintelui de a respinge candidatura Noricai Nicolai arata ca seful statului a devenit predictibil.

Senatorul PC Codrut Seres a declarat, marti, ca gestul presedintelui Basescu de a respinge candidatura Noricai Nicolai pentru postul de ministru al Justitiei arata ca seful statului a devenit predictibil si cade in desuetitudine pentru ca aplica aceeasi metoda in cazul nominalizarii ministrilor.

Seres a declarat, pentru MEDIAFAX, ca nominalizarea ministrului Justitiei este atributul primului-ministru, iar, daca PNL va continua sa sustina candidatura Noricai Nicolai pentru acest post, presedintele Traian Basescu nu va avea ce face, decat sa o accepte.

"Presedintele Traian Basescu a devenit predictibil, celor care il sfatuiesc le lipsesc ideile, pentru ca a aplica aceeasi metoda in cazul nominalizarii ministrilor. Este o cadere in desuetitudine", a spus Seres.

In opinia sa, acest nou scandal arata ca "balciul din viata politica, inceput in urma cu trei ani, continua si in 2008" si ca "s-a dat tonul pentru lovituri dure si campanie murdara in acest an".