Serghei Mizil: „Cineva mi-a spus că voi vedea ce e blestemul câinelui şi nu l-am crezut!”

Apropo.ro / 16.07.2018, 10:47
Serghei Mizil: „Cineva mi-a spus că voi vedea ce e blestemul câinelui şi nu l-am crezut!”
Serghei Mizil, actorul care pare foarte dur la prima vedere, recunoaşte cã devine sensibil atunci când este vorba de căţei. El povesteşte despre cum a început să îndrăgească maidanezii, în cadrul emisiunii „Stăpânii Vedetelor”, de la Antena Stars, difuzată sâmbătă de la ora 13.00.

„Câinii metis sunt din punctul meu de vedere defavorizaţi şi pe aceştia îi iau pentru că sunt de zece ori mai deştepţi şi ataşaţi decât cei de rasă. Prima mea căţea a fost tot maidaneză şi a stat cu mine 16-17 ani, cu mine în dormitor”, spune el.

În prezent, Serghei Mizil  deţine patru căţei şi recunoaşte că de-a lungul timpului nu a avut niciun câine de rasă.
Actorul povesteşte şi despre cum a ajuns să deţină doar câini maidanezi: „Eu nu suportam câinii maidanezi. Într-o seară, am plecat de la un restaurant şi un câine a sărit la roata maşinii şi l-am lovit.  Atunci aveam un om, care stătea aici în curte care mi-a spus: >.  Eu nu l-am crezut.

Pe atunci, aveam o fabrică şi cumnatul meu a adus un câine mic, alb. M-a întrebat dacă poate să îl ţină acolo şi am acceptat. Când a venit iarna, nu am mai dat drumul la căldură, a zis să îl aducă acasă şi mi l-a adus mie. Din clipa aia nu am mai scăpat de câini, nu a mai plecat de lângă mine. De atunci numai câini maidanezi iau.”
Mai multe despre cât de mult îndrăgeşte actorul câinii, dar şi cum îşi îngrijeşte patrupezii pe care îi deţine, telespectatorii vor afla, sâmbătă de la 13.00, în cadrul emisiunii „Stăpânii Vedetelor”, de la Antena Stars.